blog

De laatste nieuwtjes

Mooie natuur, rust, lekker weer, duiken en minder stress!

Mooie natuur, rust, lekker weer, duiken en minder stress!

Mooie natuur, rust, lekker weer, duiken en minder stress. Dat zijn onze ideeën van een droomleven op Bonaire! Die mooie natuur is er natuurlijk altijd en het lekkere weer is eigenlijk een vanzelfsprekendheid. De afgelopen 6 weken waren alleen ‘rust, duiken en minder stress’ even op vakantie en hebben wij heel hard gewerkt om ons nieuwe huis met de bijbehorende appartementen klaar te maken, zodat we kunnen verhuizen. Behalve schilderen, sjouwen, schoonmaken en dozen uitpakken, moest ook onze website gemaakt worden. Dus werden er teksten geschreven en weer veranderd, foto’s uitgezocht, vertalingen gemaakt en werd ons logo ontworpen door een goede vriendin. En nu is het eindelijk zover…… we zijn live! Er zal de komende tijd nog veel veranderen en we zouden het ook leuk vinden om input te krijgen. We gaan proberen de veranderingen met jullie te delen middels dit blog, zodat jullie zien wat er zo allemaal gebeurt bij Villa Alcyone Bonaire!

“Tot blogs”

Facebooktwittermail

2 Comments to Mooie natuur, rust, lekker weer, duiken en minder stress!

 1. Hoi Jack en Daphne,

  Wat een mooie site en prachtige locatie. Gefeliciteerd en het kan niet anders dan dat dit een succes wordt. Ik hoop ooit met ons gezinnetje gebruik te maken van jullie geweldige locatie.
  Voor nu heel veel geluk!
  Liefs, Patricia

 2. Ha die Patricia,

  Bedankt voor je lieve reactie! Het zou super leuk zijn als jullie een keer deze kant op kwamen… Ter info… er staat zelfs een klimkasteel; een trampoline en… een schommel! Er is dus zelfs aan de kids gedacht.

  X Jack

Facebook Feed

Delen

Facebooktwittermail