Over Alcyone

Leuk dat u op mijn website terecht bent gekomen!
U bent blijkbaar net zo gek op Bonaire en misschien ook duiken als ik. Of u heeft de enthousiaste verhalen gehoord en u bent van plan het eiland te komen verkennen.

Graag vertel ik in het kort hoe ik op Bonaire terecht ben gekomen.

Ik had altijd het idee om Nederland op termijn te verlaten. Nadat ik eind 2010 op duikvakantie op Bonaire was geweest, besloten ik mijn huis te koop te zetten in de hoop de stap naar Bonaire te kunnen maken. Ik had het geluk om, ondanks de crisis, binnen drie maanden mijn huis te verkopen, waarna de weg vrij was naar een nieuw leven onder de zon! Sinds 2011 woon ik dus op Bonaire waar ik, na een periode van verkenning, mijn fantastische huis met 4 appartementen op Sabal Palm heb gekocht. Ik woon daar met mijn 2 honden Fins en Eclaire.

About me

Ik ben lange tijd werkzaam geweest voor een van de grootste personeelsbemiddelaars van Nederland waar ik als manager huisvesting verantwoordelijk was voor een vastgoedportefeuille van ca. 150 locaties. Via datzelfde bedrijf ben ik in 1993 in aanraking gekomen met de duiksport en heb toen mijn brevetten gehaald. Al vrij snel na brevettering kocht ik mijn eerste videocamera met onderwaterbehuizing en ben toen gaan filmen. Ik film nog steeds, maar helaas heeft niet al het materiaal de montagetafel bereikt. Er ligt dan ook nog een la vol met ongemonteerde tapes en Harddisks met onbewerkt materiaal. Een aantal mooie reizen heeft het wel tot de montagetafel gered, waarvan een aantal terug te zien is op mijn Youtube kanaal.

Favorieten:
Duikstekken: Zout Pier; Hilma Hooker; EastCoast
Eten: Sushi; Thais; Indiaas; Mexicaans
Drank: Laphroaig Islay Whisky
Land: Bonaire; Costa Rica
Houdt niet van: Kaas

3 Comments to Over Alcyone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook Feed

Delen

Facebooktwittermail