blog

De laatste nieuwtjes

Spannende 1e week…..

Spannende 1e week.....

We hebben een spannende week achter de rug. Vorige week gingen we ‘live’ met onze naam, de website en de Facebook-pagina. En wat was leuk om te volgen wat er voor reacties binnenkwamen en te kijken hoe vaak de website bekeken was. Het is dan grappig om te zien in welke landen de website bekeken is. Nederland staat in ieder geval met vlag en wimpel bovenaan.

Website analyse

We hebben veel lieve berichtjes ontvangen, goede feedback over wat er nog beter en mooier kan en natuurlijk de allereerste aanvraag via de website. Nog fijner werd het toen die aanvraag ook daadwerkelijk een reservering werd….. De kop was eraf!

Een speciaal Masha Danki aan Corrie voor het ontwerp van ons mooie logo, aan Gijs en Marcel voor de website en ondersteuning en uiteraard een groot Dankjewel voor iedereen die ons ‘geliked’ heeft.

“Tot blogs”

Facebooktwittermail

1 Comment to Spannende 1e week…..

  1. Curt & Bianca

    Hallo Daphne & Jack,
    wij zitten al weer 2 weken in ‘the rat race’… maar onze Kerstdagen in Villa Alcyone niet vergeten. Was mooie, fijne vakantie. En altijd te kort natuurlijk. Wij komen zeker nog terug, hopelijk dit jaar ergens. Eerst even de eerste paar maanden door en zien hoe het met ons bedrijf verder ontwikkeld in 2014. En bij retourtje Bonaire, tegenwoordig ook eerst even een tijdelijk ‘dog-home’ vinden voor onze kersverse Bo-tje. Hartelijke groeten, pootjes voor Eclaire en Finns!

Facebook Feed

Delen

Facebooktwittermail